dilluns, 12 de desembre del 2011

Esteu convidats a la Fira!

Benvolgudes famílies,

Com vostès ja saben, seguint la tradició de cada any, els alumnes de segon de Batxillerat celebrem la conclusió de la vida social a l’Escola amb un viatge de final de promoció.

Enguany, el nom escollit per la promoció del Batxillerat ha estat EIKE, que és l’acrònim de l’expressió que hem pres per lema: “l’Esforç Implica Cada Èxit” (la modificació de la lletra “C” per “K” és causada per raons fonètiques i estètiques). El logotip ha estat triat després de llargues deliberacions, degut a la gran aportació de projectes. El seu traç sintetitza aquesta energia necessària i incombustible, l’estructura capicuada del palíndrom que implica el retorn constant a l’inici.

Hem triat com a destí del nostre viatge les ciutats italianes de Florència i Venècia, tan suggerents, tan importants per la seva històrica i cultura, plenes de racons que hem de gaudir i que afegirem a la nostra experiència acadèmica i personal. Per aconseguir finançar aquest viatge, els alumnes de la promoció durem a terme la tradicional Fira el proper dia 18 de desembre, que coincideix amb la jornada de portes obertes a l’Escola. Aquell dia, tota l’Escola estarà ambientada perquè els assistents es puguin fer una idea dels paisatges urbans que podrem viure cap el mes de març quan els visitem: canals venecians, monuments representatius...

La Fira començarà amb una gran desfilada, que tindrà lloc a les 11:00 h. a la porta principal, i promet mantenir el vostre interès fins les 15:00 h., amb la festa final conduïda pel grup O2 i el sorteig de la gran panera, exposada actualment a la recepció de l’Escola.

Hem preparat amb molta il·lusió per a vostès moltes activitats i espectacles, que tindran lloc als jardins de l’Escola i als espais de l’interior de l’edifici: tómbola, rifa de la panera, concursos de videojocs i scalèxtric, espais infantils (“Fem pizzes”, “passatge del terror”...), paradetes de llaminadures, venda de llibres, actuacions diverses (pessebre vivent, actuació del combo dirigit per la professora M Àngels Lorés, concurs de ball, exhibició de dansa dels alumnes d’extraescolars, exhibició de balls de saló professionals, màgia...), lliguetes de futbol i bàsquet, circuit de bicicletes... També hi haurà espais gastronòmics on menjar de les crêpes, pizzes, aliments típics d’Itàlia i productes nadalencs (torró d’Agramunt, roques de xocolata, mantegades, cava del Maresme...). I, com ja és habitual, podran comprar samarretes i dessuadores amb el logotip de la promoció i emportar-se pastissos i truites casolanes o petits lots nadalencs i ponsèties. I, si els ve de gust, també hi haurà un servei de restaurant on podran acompanyar-nos a la Fira fins al final.

Els hi esperem per, entre tots, aconseguir una Fira inoblidable. Desitgem veure’ls aquest dia ple de sorpreses, espectacles i grans diversions per compartir.

Moltes gràcies per la seva col·laboració!

Atentament,

Promoció EIKE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada